This site uses cookies. If you continue to browse the site, we shall assume that you accept the use of cookies.

*BOATS INTO SURVIVOR ON MY YACHT*

Topic » *BOATS INTO SURVIVOR ON MY..

3260 days 3 hours ago
ElectraViv
HELLO EVERYONE IT IS ME VIVIAN AND IM HERE TO SLAY SURVIVORFAN37 AKA SQUIDWARD AKA PENIS NOSE AKA MR. MY THROAT IS FILLED WITH (BEEP) SO I SOUND LIKE IM SNORKLING UNDERWATER

BECAUSE WILL RIGS ALL OF HIS FUCKING GAMES AND I HAD TO FIGHT TOOTH AND MY ACRYLIC NAILS TO BE ABLE TO WIN HIS SEASON AFTER BEING RIGGED OUT TWICE BEFORE LIKE HIS MOTHER TRIED TO DO TO HIM WITH A COAT HANGER DURING HIS PREGNANCY.

I AM ONLY HERE TO RUIN WILL's LIFE FOR THE NEXT THREE WEEKS AND MAKE HIM WISH HE HADNT EVER RIGGED ANY OF HIS GAMES WHICH IM SURE HES GOING TO DO THIS GAME JUST LIKE HAS DONE FOR THE LAST TWENTY SEASON OF HIS OWN BULLSHIT SURVIVOR GAME.

I AM SO HAPPY I GET TO PLAY WITH ALL OF U WONDERFUL PEOPLE AND I HOPE THAT ALL OF U CAN SEE THROUGH WILL's PRE-PUBESCENT FACIAL HAIR AND VAPID PERSONALITY AND REALIZE ITS TIME TO SLAY SURVIVORFAN37 ONCE AND FOR ALL

WHOS FUCKING WITH ME
3260 days 2 hours ago
blueu22
I fucking HATE will he is rigging his current season against me by putting in LUCK challenges at the final FUCKING SIX BECAUSE THE ENTIRE FUCKING CAST IS INACTIVE, AND NOW I HAVE TO SUFFER BECAUSE OF THEIR INACTIVITY AND LOSE IMMUNITY CHALLENGES BECAUSE OF LUCK. IT'S DISGUSTING.
3260 days 2 hours ago
HowLovely
let's team up to get rid of the RAT in the camp.

open group

Js21's Survivor: Ko Tarutao

Promote this group outside Tengaged by placing the group picture and link on your own website, group or forum!
Copy and Paste the HTML code!