This site uses cookies. If you continue to browse the site, we shall assume that you accept the use of cookies.
Big Brother and online Hunger games.

Zzz

Jun 14, 2018 by Manson
imageЧестита нова година мише това сега което ти пиша е моето пожелание това което искам да ти кажа и да се случи така, искам да ти пожелая за новата година на 1во място да си жива и здрава от вае сърце ти го пожелавам след това искам да имаш една хубава и изпълнена с позитивни неща само година да не е като миналата... Мисля че това което ще кажа сега го знаеш ама все пак ето го:
Искам за новата година да станем още по близки да имаме още повепе хубави моменти и да се виждаме по често искам да знаеш също че бих направил абсолютно всичко за тебе така че никога не се притеснявай да си кажеш ако трябва нещо все пак ние сме едно може да не сме в връзка която сме постоянно заедно (в смисъл да сме заедно да се виждаме) ама знай че когато сме ще направя всичко за теб и моля те имай ми вяра че като казвам че не искам друга значи не искам и като кажа че няма да го правя с друга значи е така... Искам да ти кажа нещо което никога не съм ти казвал.. Ти ми промени начина по който виждам една връзка.. Другите не могат да ми дават тази любов която ти ми даваш просто ще ти го кажа така и дано не прозвучи просташки:
Знам че няма да има удоволствие ако го направя с друга защото нямаме тази комуникация и връзка ти също много ми промени начина на мислене и това може да те учуди ама аз не искам продто секс искам някой до мене който ме разбира и ме подкрепя и всичко да мога да споделя това си ти знай го и ти си ми всичко наистина благодаря ти за всичко което си направила за мене до сега и се надявам за я бъдеще да продължи нашета връзка все така силна да е... И знай че ми е гадно даже на майтап да ми казваш да съм с друга моля те.. И днес като ми каза че не ти пречело и че би била щастлива за мен беше малко гадно ще си призная защото аз искам да ти пука искам и да знаеш че няма как да стане в момента защото си те обичкам страшно много слънчице мое благодаря ти че се появи в животта ми и се надявам да продължиш да си с мен целувам те зайче добре стига толкова че няма да можеш да го прочетеш обичам те много и честита нова година (smiley)(smiley)(smiley)(mwah)(mwah)(mwah)

Leave a comment