This site uses cookies. If you continue to browse the site, we shall assume that you accept the use of cookies.

Blogs #TeamGirllover101

#TeamGirllover101

Girllover101
152

TENGAGED STARS VLOG! (VLOG)

13 Girllover101, May 2, 2021

yes, i did make a stars vlog. Almost a week ahead of the next time i join stars because nobody likes me, and i kinda need the fans?
so like can y'all like actually support me because of my messy adhd self and give me STARS SUPPORT!
K thanks bye! <3

#TeamGirllover101
#Stars562
#Stars
Idk why I decided I needed to scream at my camera so violently but it had to be done. whats done is done.
I promise I have an iPhone 12, idk why this quality makes it look like I shot this on a Samsung Galaxy S5

Girllover101
0

Nommed for 12th.. Lmao

0 Girllover101, Jan 2, 2018

I can't believe it!!!! FOR ONCE IN MY LIFE, IN A STARS GAME, I AM A THREAT!! I AM LIVING! THIS PREMADE IS SCARED OF ME!! THEY REALLY WANNA GET ME OUT! BUT THAT'S INCORRECT!
I AM A STRONG PLAYER AND I'M NOT GOING TO LET THIS CAST BRING MY SPIRIT DOWN. AS I AM SHAKING WITH ANXIETY WRITING THIS BLOG, I JUST WANT Y'ALL TO KNOW THAT I'VE HAD LESS THAN 14 HOURS OF SLEEP IN THESE PAST 5 DAYCHANGES. I'VE BEEN WORKING SO HARD ON TRYING TO GET PEOPLE TO FLIP, BUT THEY CAN'T GET THEIR OWN HEAD OUT OF THEIR ASSES.
TENGAGED I REALLY DO WANNA STAY. I KNOW I WON'T GIVE UP AND THEN THROW IN THE TOWEL. I WILL KEEP FIGHTING UNTIL I'M EVICTED. I KNOW I'M NOT SUPER POPULAR BUT THIS GAME IS SO FUN FOR ME, AND I REALLY DO FEEL BAD FOR PLAYERS WHO HAVE BEEN FLAVORED IN THE PAST, BECAUSE I'M PRETTY SURE THAT'S WHAT IS GOING TO HAPPEN WITH ME IF I STAY. TENGAGED, I JUST REALLY WANT Y'ALL TO KNOW THAT I WILL NEVER LET Y'ALL DOWN. I WANT TO CHANGE THIS GAME UP FOR THE BETTER. I'M SICK AND TIRED OF THE PREMADE ALWAYS FUCKING WINNING BECAUSE BASIC BITCHES DON'T KNOW HOW TO WIN FOR THEMSELVES, THEY JUST WANNA MOVE ONTO THE NEXT DAY AND THEN GET BACKSTABBED THE DAY AFTER THAT. I AM NOT GOING TO STAND HERE AND LET THIS HAPPEN TO US AGAIN.
FUCK PREMADES, WE AS A SITE.. DESERVE BETTER!
Poll: https://tengaged.com/poll/bigbrother-game-179444
#TeamGirllover101
#FuckPremades

TRENDING  Most mentioned now

TOP TODAY!!  Top voted in last 24 hours